Алиментарное ожирение как гигиеническая проблема

Буряк, Л.І. and Білецька, Е.М. and Щудро, С.А. and Григоренко, Л.В. (2012) Алиментарное ожирение как гигиеническая проблема. Пороги, Днепропетровск. ISBN 978-617-518-193-5

[img] Text
МонографияГригоренко_Щудро.pdf

Download (1MB)

Abstract

У монографії аналізується проблема визначення, класифікації та методів оцінки аліментарного ожиріння, розповсюдженість і тенденції розвитку цього патологічного стану здоров’я. Визначені різноманітні фактори ризику (демографічні, соціальні, аліментарні тощо) аліментарного ожиріння. Монографія призначена для англомовних студентів, студентів іноземних та медичних факультетів Вищих Учбових Медичних Закладів III-IV рівня акредитації. Рекомендовано до друку Вченою радою ДЗ „Дніпропетровської медичної академії” МОЗ України (протокол № 8 від 24.03.2011). In the monograph determination, classification, methods of estimation alimentary obesity, prevalence and tendencies at the development of this pathology are presented. Role of different risks - factors (demographic, social, alimentary, etc.) in the context of estimated problems are developed. Monograph is recommended by Scientific Commission of the State Establishment „Dnipropetrovsk Medical Academy” Ministry of Public Health of Ukraine (protocol № 8 from 24.03.2011) for students of Higher Medical Establishments III-IV accreditation levels, studying Hygiene in English language.

Item Type: Book
Additional Information: на англ. и рус. языках
Uncontrolled Keywords: ожирение, индекс массы тела, конституция, ВООЗ
Subjects: Food hygiene
Divisions: Departments > Department of hygiene, ecology and occupational safety
Depositing User: Анастасия Жигар
Date Deposited: 03 Oct 2016 12:40
Last Modified: 03 Oct 2016 12:40
URI: http://repo.dma.dp.ua/id/eprint/1002

Actions (login required)

View Item View Item