Харчовий статус як критерій донозологічної діагностики здоров’я підлітків

Щудро, С.А. (2015) Харчовий статус як критерій донозологічної діагностики здоров’я підлітків. Медичні перспективи, Т. ХХ (№ 2). pp. 117-123. ISSN 2307-0404

[img] Text
МЕДПЕРСПЕКТИВИ.pdf

Download (357kB)

Abstract

В статі приведені результати дослідження харчового та імунного статусу юнаків і дівчат. Показано, що показники білкового, вітамінного, ліпідного, вуглеводного та мінерального обмінів нерозривно пов’язані з імунним та психічним статусом, їхньою фізичною та розумовою працездатністю.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: харчовий статус, анемія, дефіцит аскорбінової кислоти, здоров’я підлітків.
Subjects: Food hygiene
Divisions: Departments > Department of hygiene, ecology and occupational safety
Depositing User: Анастасия Жигар
Date Deposited: 03 Oct 2016 06:56
Last Modified: 03 Oct 2016 06:56
URI: http://repo.dma.dp.ua/id/eprint/992

Actions (login required)

View Item View Item