Щудро, С.А. (2015) Харчовий статус як критерій донозологічної діагностики здоров’я підлітків. Медичні перспективи, Т. ХХ (№ 2). pp. 117-123. ISSN 2307-0404
Text
МЕДПЕРСПЕКТИВИ.pdf Download (357kB) |
Abstract
В статі приведені результати дослідження харчового та імунного статусу юнаків і дівчат. Показано, що показники білкового, вітамінного, ліпідного, вуглеводного та мінерального обмінів нерозривно пов’язані з імунним та психічним статусом, їхньою фізичною та розумовою працездатністю.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | харчовий статус, анемія, дефіцит аскорбінової кислоти, здоров’я підлітків. |
Subjects: | Food hygiene |
Divisions: | Departments > Department of hygiene, ecology and occupational safety |
Depositing User: | Анастасия Жигар |
Date Deposited: | 03 Oct 2016 06:56 |
Last Modified: | 03 Oct 2016 06:56 |
URI: | http://repo.dma.dp.ua/id/eprint/992 |
Actions (login required)
View Item |