Up a level |
Onul, N. and Holovkova, T. (2022) Features of nutrition of women in the industrial region. In: Innovative trends of science and practice, tasks and ways to solve them. Proceedings of the ХХV International Scientific and Practical Conference. International Science Group, Athens, Greece, pp. 263-265. ISBN 979-8-88680-823-0
Буряк, Л.І. and Білецька, Е.М. and Щудро, С.А. and Григоренко, Л.В. (2012) Алиментарное ожирение как гигиеническая проблема. Пороги, Днепропетровск. ISBN 978-617-518-193-5
Гуліч, М.П. and Петренко, О.Д. (2023) Здорове харчування як фактор запобігання захворювань: політика ВООЗ та вітчизняний досвід (до 75-річчя діяльності ВООЗ в Україні). Медичні перспективи = Medicni perspektivi (Medical perspectives) (3). pp. 152-162. ISSN 2307-0404 (print), 2786-4804 (online)
Кірієнко, В.О. (2015) Ефективність тренінгів біологічного управління при порушеннях харчової поведінки у хворих на псоріатичну хворобу з надлишковою вагою. Дерматовенерология. Косметология. Сексопатология, 1-2. pp. 6-9. ISSN 1561-3607
Пальтов, Є.В. and Івасівка, Х.П. and Паньків, М.В. (2021) Міфи і реальність про вплив глутамату. Компіляція наукових даних сучасної світової літератури. Морфологія = Morphologia, 15 (1). pp. 7-21. ISSN 1997-9665
Щудро, С.А. (2015) Харчовий статус як критерій донозологічної діагностики здоров’я підлітків. Медичні перспективи, Т. ХХ (№ 2). pp. 117-123. ISSN 2307-0404