Items where Author is "Саленко, А.В."

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Other
Number of items: 8.

Article

Степанов, Ю.М. and Саленко, А.В. (2021) Плейотропні ефекти урсодезоксихолевої кислоти. Гастроентерологія, Т. 55 (№ 2). pp. 115-121. ISSN 2308-2097 (print), 2518-7880 (online)

Степанов, Ю.М. and Саленко, А.В. (2019) Кількісний аналіз швидкості антисекреторного ефекту комбінованого інгібітору протонної помпи Езолонг. Гастроентерологія, 2. ISSN 2308-2097 (print), 2518-7880 (online)

Степанов, Ю.М. and Кононов, І.М. and Саленко, А.В. and Власова, О.М. and Шендрик, Л.М. and Косинська, С.В. and Будзак, І.Я. (2018) Вдосконалення форм і методів післядипломного навчання лікарів по модулю “Гастроентерологія”. Медична освіта, № 4. pp. 99-101. ISSN 2414-5998 (Online), 1681-2751(Print)

Степанов, Ю.М. and Ягмур, В.Б. and Саленко, А.В. (2018) Гліциризинова кислота: патофізіологічні аспекти  формування фіброзу та ефективність  у лікуванні захворювань печінки. Гастроентерологія, 3. pp. 150-156. ISSN 2308-2097 (print), 2518-7880 (online)

Степанов, Ю.М. and Саленко, А.В. (2018) Целіакія: сучасний погляд на діагностику та лікування. Гастроентерологія, 4. pp. 249-253. ISSN 2308-2097 (print), 2518-7880 (online)

Степанов, Ю.М. and Кононов, І.М. and Будзак, І.Я. and Косинська, С.В. and Саленко, А.В. (2015) Роль педагогічного спілкування між викладачами та слухачами курсів післядипломної підготовки з терапії та гастроентерології в оптимізації навчального процесу. Медичні перспективи, № 4. pp. 45-57. ISSN 2307-0404

Степанов, Ю.М. and Степанова, Ж.В. and Чухрієнко, Н.Д. and Саленко, А.В. and Бреславець, Ю.С. and Плещенко, М.Л. (2015) Оцінка ефективності гепатопротектора Гепа Веда у хворих із патологією печінки. Гастроентерологія, № 2 (56). pp. 29-32. ISSN 2308-2097

Other

Степанов, Ю.М. and Саленко, А.В. (2014) Застосування гліцирризинової кислоти при хронічних захворюваннях печінки. Київ.

This list was generated on Fri Apr 19 02:08:48 2024 EEST.